answear.ro

Aparatele de aer condiționat Hisense te ajută să îți încălzești locuința în cel mai eficient mod!

De ce este mai eficient să încălzim locuința în timpul iernii cu aparatul de aer condiționat

Aparatele de aer condiționat Hisense te ajută să îți încălzești locuința în cel mai eficient mod!

Știați că un aparat de aer condiționat poate produce de trei ori mai mulți kilowați de căldură față de o centrală, cu același consum de energie? Dacă alegeți aparatul de aer condiționat Hisense cu invertor Full DC, veți economisi până la 30 % din consumul de energie. Invertorul extrem de performant permite încălzirea locuinței chiar și atunci când temperaturile de afară scad până la -22°C.

A venit frigul. Este mai eficient să vă încălziți locuința cu un aparat de aer condiționat?
 

Iarna se apropie cu pași repezi și, odată cu ea, scad și temperaturile. De aceea, în această perioadă, tot mai multe persoane iau în calcul noi modalități pentru a-și încălzi locuința. Pentru a evita costurile ridicate în timpul sezonului rece, aparatele de aer condiționat au crescut în popularitate. Cu toate acestea, foarte mulți sunt sceptici cu privire la eficiența acestora. Dacă aveți nelămuriri cu privire la aparatele de AC și eficiența acestora, v-am pregătit o listă de întrebări frecvente și răspunsurile lor mai jos.
Este eficientă încălzirea cu aer condiționat?

Aparatele de aer condiționat au numeroase avantaje, pe lângă încălzirea performantă a locuinței fiind și o soluție practică pentru a economisi bani. Principalul factor este destul de evident - cu AC nu aveți nevoie de petrol sau gaz. Iar dacă ținem cont că în prezent prețul combustibilului este în creștere, acest aspect chiar face diferența. În plus, un aparat de AC poate produce de până la 3 ori mai mulți kilowați de căldură față de o centrală, folosind aceeași cantitate de energie. Prin urmare, chiar dacă aveți deja un sistem de încălzire funcțional, un aparat de AC poate fi o investiție inteligentă.


Care sunt cele mai bune aparate de aer condiționat pentru încălzirea locuinței?

În primul rând, trebuie să vă asigurați că are funcția de încălzire. Pentru a economisi energie, alegeți un aer condiționat cu invertor. Având în vedere că funcționează la capacitate maximă doar până când ajung la temperatura setată, acestea consumă mult mai puțin decât cele tradiționale. În plus, spre deosebire de modelele clasice, aparatele de aer condiționat cu invertor pot funcționa și la temperaturi exterioare mai scăzute, fiind mai versatile și adaptându-se la diferite condiții climatice. Aparatul de aer condiționat Hisense din gama Energy Pro Plus are un invertor puternic și fiabil Full DC Inverter extrem de eficient din punct de vedere energetic, economisind până la 30% din consumul de energie. Cu ajutorul acestuia, poate încălzi locuința chiar și atunci când temperaturile de afară scad până la -22 °C.
Cum folosiți aparatul de aer condiționat pentru încălzire?

Deși majoritatea experților recomandă să menținem temperatura locuinței între 18-21 de grade Celsius în timpul iernii, fiecare dintre noi are preferințe și nevoi diferite. Spre exemplu, în cazul persoanelor în vârstă, se recomandă ca temperatura ambiantă să se mențină la 21 °C, în vreme ce pentru un nou-născut ar trebui să se mențină la un nivel mai scăzut. În schimb, dacă locuiți într-un apartament cu adulți sănătoși și doriți să reduceți costurile, puteți seta o temperatură de 18 °C. Dacă doriți să fie mai cald, în mod evident, și costurile vor fi mai mari. Rețineți totuși că aveți libertatea de a alege temperatura care vă face să vă simțiți cât mai confortabil - iar dacă vine la pachet cu un preț mai avantajos, e cu atât mai bine.


Care sunt avantajele încălzirii cu un aparat de aer condiționat?

  • Încălzirea este rapidă, fără timp de așteptare. Aparatele de aer condiționat încălzesc locuința mult mai rapid. Ele încep să producă căldură imediat ce sunt pornite, fără a mai fi nevoie să așteptați o perioadă, așa cum se întamplă, de exemplu, în cazul radiatoarelor.
  • Calitate mai bună a aerului. Un aparat de aer condiționat bun poate îmbunătăți calitatea aerului din interior. Modelul Hisense din gama Energy Pro Plus duce acest aspect la următorul nivel cu HI-NANO Inverter un generator de ioni dezvoltat independent care emite un flux de aer cu o concentrație ridicată de ioni, eliminând rapid bacteriile și virusurile. Dispune, de asemenea, de grilă din aluminiu, antivirusuri și hidrofilică, o soluție excelentă pentru un ambient mai sănătos, îmbunătățind considerabil calitatea aerului respirat datorită funcțiilor antibacteriene și anti-mucegai.
  • Nivel optim de umiditate O cauză comună pentru apariția acarienilor și a mucegaiului este umiditatea. Aparatele de aer condiționat reduc însă nivelul de umiditate din locuință, asigurând astfel un mediu ambiant mai sănătos. Modelul Hisense din gama Energy Pro Plus este prevăzut cu un Invertor Inteligent cu AI  care reglează inteligent temperatura și umiditatea din cameră, asigurând un flux de aer plăcut pe măsură ce identifică pozițiile persoanelor.
flanco.ro/

Comentariile utilizatorilor (0)

Adăugați un comentariu
We'll never share your email with anyone else.
melimeloparis.ro
kitunghii.ro   bottegaverde.ro   answear.ro   credius.ro     answear.ro   noriel.ro