answear.ro

Flip.ro a vândut produse în valoare de peste 1 milion de euro în prima zi de Black Friday

Campania de Black Friday de pe Flip.ro a început, anul acesta, pe 9 noiembrie și se desfășoară până duminică, 12 noiembrie. Start-up-ul românesc încurajează cumpărăturile sustenabile și economia circulară, oferind consumatorilor telefoane recondiționate de experți, cu garanție 2 ani, care funcționează ca noi.

Flip.ro a vândut produse în valoare de peste 1 milion de euro în prima zi de Black Friday

Campania de Black Friday de pe Flip.ro a început, anul acesta, pe 9 noiembrie și se desfășoară până duminică, 12 noiembrie. Start-up-ul românesc încurajează cumpărăturile sustenabile și economia circulară, oferind consumatorilor telefoane recondiționate de experți, cu garanție 2 ani, care funcționează ca noi.

Campania de Black Friday de anul acesta a început pe 9 noiembrie, iar în primele 3 minute au fost plasate peste 200 de comenzi. În primele 24 de ore, pe Flip.ro s-au vândut electronice recondiționate în valoare de peste 1 milion de euro.

Dintre cele peste 14.000 de produse pregătite de Flip.ro pentru Black Friday anul acesta cu reduceri de până la 800 de lei, stocurile deja s-au epuizat pentru modele precum iPhone 13 512GB, iPhone 13 Pro Max 1TB, iPhone 14 Pro 512GB, iPhone XS Max 64GB. Numai în prima oră de la lansarea campaniei, peste 10.000 de utilizatori au intrat pe Flip.ro pentru a vizualiza ofertele.


„Și anul acesta ne-am pregătit pentru Black Friday cu reduceri mari la prețuri deja mici, cu produse ca noi, verificate la cele mai înalte standarde, dând o nouă viață telefoanelor și revoluționând modul în care ne raportăm la achiziționarea de electronice. Tocmai pentru a veni în sprijinul clienților și a le oferi o experiență de cumpărare simplă, rapidă și sigură, am făcut investiții în tehnologie, care au venit cu o performanță solidă a platformei Flip.ro în momentul în care traficul este cel mai mare din an”, a declarat George Moroianu, co-fondator Flip.ro.

Cele mai căutate produse pe Flip.ro in prima zi de Black Friday până acum au fost: iPhone 11, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 14.

Peste 100.000 de useri au fost interesați de ofertele Flip.ro de Black Friday în prima zi - din experiența anului trecut, când o parte din ofertele disponibile s-au epuizat în numai 2 minute, ne-am dat seama că românii au un apetit în creștere pentru telefoanele recondiționate și au încredere în produsele și serviciile noastre. În plus, 1 din 3 clienți care au cumpărat de pe Flip.ro în primele ore ale campaniei de Black Friday sunt din rândul consumatorilor vechi, iar această loialitate nu poate decât să ne bucure.”, adaugă George Moroianu.


Până acum, pentru cumpărăturile de Black Friday de pe Flip.ro, 1 din 3 clienți au ales plata în rate, iar 50% dintre comenzile din prima zi sunt în curs de livrare prin easybox. Black Friday continuă pe Flip.ro până duminică, 12 noiembrie, ora 00:00.


Modelele de telefoane cu cel mai mic preț din an pot fi găsite aici https://flip.ro/.


Despre Flip.ro


Flip.ro este un marketplace înființat la finalul anului 2019, de către 3 tineri antreprenori: Alin Luca, Alex Burghelia și George Moroianu. În prezent, Flip este liderul companiilor de tehnologie din România care cumpără și vând telefoane recondiționate. La fel ca în cazul cumpărării unui telefon nou, produsele achiziționate de la Flip.ro includ o garanție de 2 ani, 30 de zile drept de retur, livrare rapidă și suport permanent pentru clienți. În plus, cumpărarea electronicelor recondiționate contribuie la protejarea planetei.


Din 2021, compania face parte din grupul eMAG de la care a primit și finanțare de 8 milioane de euro, a ajuns la peste 200 de angajați și s-a lansat deja în Bulgaria, Ungaria și Grecia. Până acum, peste 300.000 de clienţi și peste 9.000 de companii au apelat la Flip.ro și la serviciile dedicate segmentului de business pentru a vinde sau cumpăra un telefon ca nou și pentru a implementa soluții care reduc impactul asupra mediului.

flanco.ro/

Comentariile utilizatorilor (0)

Adăugați un comentariu
We'll never share your email with anyone else.
melimeloparis.ro
kitunghii.ro   bottegaverde.ro   answear.ro   credius.ro     answear.ro   noriel.ro