answear.ro

Motorola Razr 50 Ultra: Cel mai rapid sistem de încărcare din categoria telefoanelor clamshell

Motorola se pregătește să lanseze noul său telefon pliabil, Motorola Razr 50 Ultra, care promite să impresioneze prin viteza de încărcare. Deși nu va avea cel mai mare acumulator din categoria sa, telefonul va compensa printr-un sistem de încărcare rapidă de top.

Motorola Razr 50 Ultra: Cel mai rapid sistem de încărcare din categoria telefoanelor clamshell

Conform documentației depuse la autoritatea 3C din China, responsabilă cu certificarea echipamentelor electronice, modelul XT2451-4 va fi echipat cu un ecran principal pOLED de 6.9 inch și un ecran Quick View de 4 inch. La baza performanței sale va sta chipset-ul Snapdragon 8s Gen 3, utilizat și în alte modele high-end, oferind astfel performanțe de top într-un format compact.


Performanța bateriei și încărcarea rapidă


Telefoane Mobile Motorola - evoMAG.ro Cu toate acestea, întrebarea rămâne: poate un acumulator de 4000 mAh să susțină o astfel de configurație pe parcursul unei zile întregi? Optimizările agresive ale consumului de energie și, posibil, o mică penalizare de performanță, ar putea permite acest lucru. Totuși, este de așteptat ca utilizatorii să necesite încărcări suplimentare pe parcursul zilei. Vestea bună este că Razr 50 Ultra va suporta încărcare rapidă de 68W în modul wireless, conform datelor de pe site-ul 3C. Acest aspect plasează telefonul deasupra rivalilor săi, cum ar fi Xiaomi Mix Flip, în ceea ce privește viteza de încărcare wireless.

Telefoane Mobile Motorola - evoMAG.ro 


Motorola Razr 50 Ultra va fi disponibil cu 12 GB RAM și 512 GB stocare internă, o îmbunătățire semnificativă față de modelul anterior, Razr 40 Ultra, care oferea 8 GB RAM și 256 GB stocare.

Ambele modele, Motorola Razr 50 și Razr 50 Ultra, sunt așteptate să fie disponibile pe piața europeană începând cu luna iunie, la un an după lansarea predecesorului său. Datorită utilizării unui chipset mai avansat și, implicit, mai scump, este de așteptat ca prețul noilor modele să fie mai ridicat decât cel al generației anterioare.


flanco.ro/

Comentariile utilizatorilor (0)

Adăugați un comentariu
We'll never share your email with anyone else.
melimeloparis.ro
kitunghii.ro   bottegaverde.ro   answear.ro   credius.ro     answear.ro   noriel.ro